Happy Asmara - Ninggal Tatu Lirik | Ninggal Tatu - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Ninggal Tatu Lirik | Ninggal Tatu - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Ninggal Tatu Lirik | Ninggal Tatu - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 4:31
  • Size: 6.2 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu Mp3 : https://bit.ly/3lrc3Vi

Lirik :
Ning ngopo ra cerito
Yen kowe wes ra tresno
Neng kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo iseh kurang

Ning ngopo ra cerito
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu ning dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekane mati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo iseh kurang