Happy Asmara - Dalane Gusti Lirik | Dalane Gusti - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Dalane Gusti Lirik | Dalane Gusti - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Dalane Gusti Lirik | Dalane Gusti - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 4:53
  • Size: 6.71 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Dalane Gusti Mp3 : https://bit.ly/3jIgcUm

Lirik :
Aku mung biso dedungo
Marang Gusti Hang maha kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh
Kabeh takdire hang maha kuasa

Aku mung biso dedungo
Marang gusti hang maha kuasa
Mergo tresno mu g tok gawe loro
Nanging piye maneh
Kabeh takdire hang maha kuasa

Ra bakal tak lalekne
Loro sing wes tak rasakne
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe

Pengenku kowe ngerti, kowe sing tak tresnani
Nanging piye maneh, Kabeh dalane Gusti
Aku mung biso nerimo kowe gandeng ro wong liyo
Aku kudu kuat nerimo kanti ikhlas lan legowo

Ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekne
Loro sing wes tak rasakne
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe

Ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekne
Loro sing wes tak rasakne
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe

Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe