Happy Asmara - Banyu Moto Lirik | Banyu Moto - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Banyu Moto Lirik | Banyu Moto - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Banyu Moto Lirik | Banyu Moto - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 4:11
  • Size: 5.74 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Banyu Moto Mp3 : https://bit.ly/34BQ9rt

Lirik :
tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
sing paling tak tenani nganti saiki
tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku