Happy Asmara - Dinggo Bukti Lirik | Dinggo Bukti - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Dinggo Bukti Lirik | Dinggo Bukti - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Dinggo Bukti Lirik | Dinggo Bukti - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 5:59
  • Size: 8.22 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Dinggo Bukti Mp3 : https://bit.ly/3iEtBLB

Lirik :
Aku Tatu
Dudu Mergo Mung Nggawe Crito
Nanging Aku Tatu Mbok Gawe Loro
Ning Mripatku Dewe Ngerti Sak Nyatane
Kowe Gandengan Karo Wong Liyo

Mending Lungo Timbang Soyo Atiku Loro
Bola Bali Konangan Nanging Soyo Ndodro
Nangis Batinku Kowe Nglarani Aku
Opo Pancen Seneng Yen Mung Nggawe Loroku

Nadyan Kowe Wes Konangan
Nanging Tansah Iseh Alesan
Mending Aku Sing Ngalah
Mergo Soyo Ajur Lan Bubrah

Nadyan Kowe Wes Konangan
Ora Gelem Ngaku Salah
Timbang Ati Soyo Loro
Mending Coro Alus Tak Lungo