Happy Asmara - Tetep Ning Ati Lirik | Tetep Ning Ati - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Tetep Ning Ati Lirik | Tetep Ning Ati - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Tetep Ning Ati Lirik | Tetep Ning Ati - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 5:45
  • Size: 7.9 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Tetep Ning Ati Mp3 : https://bit.ly/3nCk1Nl

Lirik :
Banyu tibo seko langit
Dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
Sing neng atiku ra bakal iso ilang
Senadyan kowe ngelarani aku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
Kuwi kabeh mergo kowe

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati

Aku tansah kelingan janjimu neng aku
Ra bakal lungo ninggal crito loro
Tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
Nganti pungkasane uripku

Saktenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
Kuwi kabeh mergo kowe

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati

Aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
Nganti mati kowe tetep neng ati
Nganti mati kowe tetep neng ati
Nganti mati kowe tetep neng ati