Happy Asmara - Keno Gudho Lirik | Keno Gudho - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Keno Gudho Lirik | Keno Gudho - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Keno Gudho Lirik | Keno Gudho - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 5:40
  • Size: 7.78 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Keno Gudho Mp3 : https://bit.ly/3lvPbnH

Lirik :
wengi kang dadi saksi
netes deres eluhku ning pipi
nyeri roso ning ati
ngerti kowe mblenjani janji, ngelarani ati

nanging aku iso sabar lan nerimo
mergo gede roso tresnoku ning sliramu

wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes cubo nrimo ngempet loro ning jero dodo
aku wes cubo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho wedokan liyo

kuping rung sudo krungu marang janji janji manismu
omonganmu mung palsu, jebul elek polah tingkahmu neng mburiku
wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes cubo nrimo ngempet loro ning jero dodo
aku wes cubo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho wedokan liyo

wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes cubo nrimo ngempet loro ning jero dodo
aku wes cubo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho wedokan liyo