Happy Asmara - Klambi Suwek Lirik | Klambi Suwek - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Klambi Suwek Lirik | Klambi Suwek - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Klambi Suwek Lirik | Klambi Suwek - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 4:38
  • Size: 6.36 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Klambi Suwek Mp3 : https://bit.ly/2SCll4h

Lirik :
Kangen, kowe kangen aku
Ning yen tak takoni kowe ra ngaku
Ati raiso ngapusi sejatine kangen
Tapi kowe kaya ra meken

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kangen, kowe kangen aku
Ning yen tak takoni kowe ra ngaku
Ati raiso ngapusi sejatine kangen
Tapi kowe kaya ra meken

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Karo aku karo aku