Happy Asmara - Tatu Lirik | Tatu - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Tatu Lirik | Tatu - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Tatu Lirik | Tatu - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 4:48
  • Size: 6.59 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Tatu Mp3 : https://bit.ly/2GHqtS1

Lirik :
roso rasaning kangenku
mung sliramu memanik ing atiku
prasetiaku tresno temuko patiku
cintaku hanyalah untukmu

roso rasaning tresnoku
ora ngiro jebol lamis sliramu
saben dino ngelarani batinku
lungomo tanpo pamit ninggal aku

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu

roso rasaning kangenku
mung sliramu memanik ing atiku
prasetiaku tresno temuko patiku
cintaku hanyalah untukmu

roso rasaning tresnoku
ora ngiro jebol lamis sliramu
saben dino ngelarani batinku
lungomo tanpo pamit ninggal aku

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu
ora ngiro kancaku dadi sisehmu