Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki Lirik | Tenanono Perasaan Iki - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki Lirik | Tenanono Perasaan Iki - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki Lirik | Tenanono Perasaan Iki - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 5:03
  • Size: 6.94 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Tenanono Perasaan Iki Mp3 : https://bit.ly/34whrj2

Lirik :
Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

Iklasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI

Reff :
Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang