Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lirik | Lilakno Lungaku - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lirik | Lilakno Lungaku - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Lilakno Lungaku Lirik | Lilakno Lungaku - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 5:24
  • Size: 7.42 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Lilakno Lungaku Mp3 : https://bit.ly/3dcfLio

Lirik :
Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune