Happy Asmara - Kuatno Aku Lirik | Kuatno Aku - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Kuatno Aku Lirik | Kuatno Aku - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Kuatno Aku Lirik | Kuatno Aku - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 4:40
  • Size: 6.41 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Kuatno Aku Mp3 : https://bit.ly/30LzuR5

Lirik :
kowe seng biyen tau ning atiku
seng tau gawe seneng uripku
saiki wes lungo disanding wong liyo
mergo raono restune wong tuwo

setiaku wes ra kurang kurang
sayangku neng kowe yo tenanan
rasane abot nerimo kenyataan
kepekso pisah mergo keadaan

wes cukup aku sadar diri
tak terimo karo gede ati

Gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire, Gusti kuatno aku

Gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire, Gusti kuatno aku
Gusti kuatno aku ..