Happy Asmara - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele - Happy Asmara Lyrics

Happy Asmara - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele - Happy Asmara Lyrics

  • Title: Happy Asmara - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele - Happy Asmara Lyrics
  • Uploader: EasyLyrics
  • Duration: 5:37
  • Size: 7.71 MB

✔️ Download Lagu Happy Asmara - Wong Sepele Mp3 : https://bit.ly/33FxbAS

Lirik :
duh abote kahanane uripku
kudu nandang loro di pandang sesese moto
yen takdire kudu di kuat kuatke
aku mung wong sepele kudu kuat atine

kadang pingin nyawang
naliko kentekan eluh
kodrate menungso kui pancen bedo bedo
dedel duel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tandangi kanggo jalani uripku iki

jujur sedih uripku koyo mengkene
sugih waras durung tau tak rasakke
urip dewe tresno ra ono sing gape
kudu sabar mung di enggo wong sepele

mlakue kadang kesandung
ora ono sing nulung
tangise ning ati ra iso tak bendung
yen takdire kudu di kuat kuatke
aku mung wong sepele kudu kuat atine

kadang pingin nyawang
naliko kentekan eluh
kodrate menungso kui pancen bedo bedo
dedel duel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tandangi kanggo jalani uripku iki

mlaku ii kadang kesandung
ora ono sing nulung
tangise ning ati ra iso tak bendung

jujur sedih uripku koyo mengkene
sugih waras durung tau tak rasakke
urip dewe tresno ra ono sing gape
kudu sabar mung di enggo wong sepele

mlakue kadang kesandung
ora ono sing nulung
tangise ning ati ra iso tak bendung

mlakue kadang kesandung
ora ono sing nulung
tangise ning ati ra iso tak bendung
aku pancen wong sepele
nangin bakal tak butike
dadi uwong ojo seneng nyepeleke